DÜSAM Film Gösterimleri “A Separation (Bir Ayrılık)” Filmiyle Devam Etti!

Samsun Üniversitesi (SAMÜ) Düşünce ve Sanat Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜSAM), Film Gösterimleri dizisine devam ediyor. Kaan Kurt nezaretinde, öğrenci ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşen keyifli etkinlikte A Separation (Bir Ayrılık) filmi gösterildi.

Asghar Farhadi’nin yönetmen koltuğuna oturduğu filmde aile ilişkileri ele alınıyor. Orta sınıf ve şehirli bir aile üzerinden izlediğimiz olaylar hayatın içerisinden ve sıradan olmakla birlikte karmaşık ve sürükleyici. Filmin satır aralarında, insanlar arasındaki ilişkilerde küçük ve dikkate alınmayan unsurların, büyük toplumsal yapıyı nasıl da etkilediği aktarılıyor.

Öğrenciler tarafından ilgi gören film gösterimi, belirli periyotlarla devam edecek.

09 Aralık 2022